dbfuDBFU

Dansk Bilforhandler Union

DBFU - tillid og tryghed når du køber bil

I et moderne forbrugersamfund er tillid og tryghed de væsentligste forudsætninger, når man handler brugt bil. At købe eller sælge bil er - efter en økonomisk målestok - ofte den næststørste begivenhed, kun overgået af køb af fast ejendom. Det er derfor ikke uvæsentligt, at De vælger Deres brugtbilforhandler med omtanke.

Hvad er DBFU?

Dansk BilForhandler Union, i daglig tale kaldet DBFU, er den eneste organisation, der organiserer brugtbilforhandlere. DBFU blev stiftet i 1996 som en reaktion på den noget negative omtale af brugtbilbranchen. Man ville med dette initiativ inddrage brugtbilforhandlerne, som medlemmer af en brancheorganisation, hvis formål bl.a. er at sikre, at forbrugerne handler med en virksomhed, der etisk og moralsk ikke afviger fra god forretningsskik.

Din sikkerhed ved køb af bil

Et medlemskab af DBFU sikrer, at medlemmerne er a'jour med alle lovmæssige brancheændringer, ligesom DBFU er høringsberettigede på en række relevante områder med relation til bilbranchen - et forhold, der har betydning for Dem, når De handler bil. Der er derfor inden optagelsen af medlemmerne lagt megen energi i en helhedsvurdering, og vi kan derfor trygt anbefale Dem at handle med vore medlemmer.