Hvad er mæglerkoncept/kommission?

Mæglerkoncept hjælper dig til at få mest muligt for din brugte bil – også selvom du ikke skal købe en anden bil. Gennem os har du mulighed for at få forhandler markedspris for din bil, hvilket er noget højere end privat handel, når der handles uden klargøring, garanti og finansiering. Mæglerkoncept deler forhandleravancen mellem køber og sælges, som normal ligger på 15-25.000 kr. Derfor få du som sælger mere for bilen og køber få en billigere bil. Det er de penge du som køber og sælger sparer ved at bruge nem-bilsalg.dk.

Lad nem-bilsalg.dk gøre din bilsalg nemt og fleksibelt.

Hos nem-bilsalg.dk er vi fleksible. I salgsperioden har sælger mulighed for stille bilen i vores udstillingsareal eller bruge bilen til dagligt, mens vi markedsfører den bredt på de bedste bilportaler samt sociale medier. Du skal dermed ikke nødvendigvis undvære din bil, mens du har overladt hele salgsprocessen til nem-bilsalg.dk, som står for al kontakt og fremvisning. Samtidig sparer vi dig for irriterende opringninger sent på aftenen som jo er tilfældet og fremvise din bil over for fremmede personer, som du måske ikke helt er tryg ved. Når din bil er solgt gennem nem-bilsalg.dk overtager vi garantiforpligtelser, og sikrer dig straks dine penge samt bliver bilen omregistreret i købers navn. Du skal KUN undvære din bil ved fremvisning over for mulig køber. I mellemtiden har du mulighed for at få en gratis lånebil. Skal vi se hvad din bil er værd? Udfyld formularen ”Gratis salgstjek” så vender vi tilbage indenfor 24 timer.

Vi kører gerne ud til dig for at give dig et ”Gratis salgstjek”

Kniber det med tiden og ønsker du en uforpligtende samtale omkring økonomien og mulighederne for salget af din bil, så kommer vi gerne hjem til dig eller på din arbejdsplads og drøfter mulighederne. Vi kører rundt i hele Jylland. Mere fleksibelt kan det ikke blive!