Nem-bilsalg.dk er en online og fysisk bilsalgs beskæftigelse. Vi formidler salg af biler. Her skal køber og sælger dele forhandleravancen. Vi har til hus i en lille hyggelig landsby Thorsø i hjertet mellem storbyerne Århus, Randers, Silkeborg og Viborg, derfor bliver din bil udstillet attraktivt pga. vores placering. Vi sælger ca. 80% af de biler vi har i kommission især pga. vores beliggenhed.

Nem-bilsalg.dk har en bredt database af kunder i hele landet, og derfor kan vi være behjælpelige med mange købere, som netop kan være interesseret i at gøre en god handel, og købe din bil.

Vi er specialister og kan bidrage med at hjælpe den private ellers erhvervs forbrugeren til at få solgt deres bil hurtigere, og måske til en bedre handel end forventet.

For at give den bedste service til vores kunder, matcher vi i forvejen vores kundedatabase med mulige købere til netop en ønskebil, og på den måde, har vi tit en køber i hånden inden din bil bliver sat til salg. Hos nem-bilsalg.dk sætter vi en ære i at yde en professionel service og rådgivning til vores kunder.

Din bil står sikkert hos os i hele salgsperioden. Vores udstillingsareal er video overvåget, derudover har vi privat beboelse på adressen. Vi har plads til ca. 10 biler indendørs og ca. 30 biler udendørs. Alle biler er forsvarligt låst inde om natten. Der er fuld forsikring på alle bilerne selvom de er afmeldt.